Νέες Οδηγίες μετά τα Κυβερνητικά Μέτρα

Μετά τα νέα μέτρα που εξήγγειλε χθες η Κυβέρνηση και μέσα στις κρίσιμες συνθήκες από τις οποίες διέρχεται η κοινωνία μας λόγο της νόσου του κορονοϊού, η ΚΟΧ ανταποκρίθηκε άμεσα στα νέα δεδομένα και με στόχο την διασφάλιση της υγείας του προσωπικού, φίλων του αθλήματος και κατ’ επέκταση του ευρύτερου κοινού αποφάσισε από σήμερα Δευτέρα 16/3/2020 και μέχρι νεοτέρας να λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας.

Όσοι για οποιανδήποτε λόγο επιθυμούν να επικοινωνούν με την Ομοσπονδία μπορούν να το πράττουν τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 22449814/5 ή στο mail chf@chf.com.cy

Σε περίπτωση που χρειάζονται κάποια πληροφορία, χωρίς να είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία τους στα γραφεία της Ομοσπονδίας να χρησιμοποιούν τα πιο πάνω τηλέφωνα.

Επισκέψεις στα γραφεία της Ομοσπονδίας θα γίνονται ΜΟΝΟΝ όταν είναι απολύτως απαραίτητο και μετά από τηλεφωνική διευθέτηση. Εάν προτίθεστε να παραδώσετε οτιδήποτε έγγραφο παρακαλώ να το τοποθετείται στο ταχυδρομικό κουτί της Ομοσπονδίας που βρίσκεται στην είσοδο του Ολυμπιακού μεγάρου.